bel ons 079 - 8890799 

Lestijden en tarieven

2

Fightacademy-lidmaatschappen:

Een Fight academy lidmaatschap bij Personal Sports Club kan al vanaf €29,95* per maand, met een eenmalig inschrijfgeld van € 20,00. Hierbij krijgt u toegang tot de Fight academy lessen, de fitness ruimte en tot alle andere groepslessen van Personal Sports Club.  Voor een overzicht voor alle andere lessen die Personal Sports Club aanbied verwijzen wij u graag door naar onze website (www.pscz.nl).

Voor €29,95 per maand kunt u 1x per week gebruik maken van de kickbokslessen.
Voor €34,95 per maand kunt u 2x per week gebruik maken van de kickbokslessen.
Voor €39,95 per maand kunt u naar alle groepslessen en onbeperkt gebruik maken van de fitnessfaciliteiten.
Voor €49,95 per maand kunt u gebruik maken het hier bovenstaande en 1x per maand een personal training.

Voor meer informatie over de abonnementen vanaf €39,95 per maand kunt u kijken op www.personalsportsclub.nl/lidmaatschappen

Schrijf je nu in en ontvang tijdelijk een GRATIS set bokshandschoenen. OP=OP!

De Fight academy lessen zijn op dinsdag en donderdag om 20:00 uur. De eerste les is enkel mogelijk op afspraak!

De kickbokslessen voor kinderen zijn op de vrijdagmiddag om 16:00 (6 t/m 8 jaar) en 16:45 (9+ jaar). De lessen duren 45 minuten. U dient altijd eerst te bellen of mailen voor een proefles.
Workshops van 8 man of meer inplannen is ook mogelijk. Deze zijn enkel op aanvraag. vanaf €250,- exclusief reiskosten en materiaal

Lestijden en tarieven

De lestijden van de lessen zijn als volgt:

 

* De reguliere kinderlessen duren 45 minuten. De Fight Academy duren 50 minuten.

 

Kinderlidmaatschappen:

Een kinderlidmaatschap bij Personal Sports Club kost € 24,95 per maand, waarbij het inschrijfgeld eenmalig € 20,00 is. De betaling van de kinderlessen geschied per maand, waarbij een opzegtermijn geldt van 1 kalendermaand. Mocht uw kind naast de huidige les graag nog een les willen volgen per week (zoals bijvoorbeeld Ballet ofJudo), dan is het maandtarief € 32,50 per maand. Voor een overzicht voor alle andere lessen die Personal Sports Club verzorgt verwijzen wij u graag door naar onze algemene website www.personalsportsclub.nl.

Uiteraard kan er voor de inschrijving een gratis proefles gevolgd worden. Deze proefles is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. U dient hiervoor wel eerst een afspraak maken zodat wij onze docente hiervan op de hoogte kunnen stellen. U kunt een afspraak maken via info@fightacademy.nl of door te bellen naar 079 – 8890799.

Naast de lessen is het ook mogelijk om een workshop of een kinderfeestje te organiseren bij Dansschool Zoetermeer. Dit kan al vanaf € 69,00. Voor meer informatie adviseren wij u om via de mail contact met ons op te nemen.

Uiteraard kunt u voor u een abonnement afsluit ook een proefles volgen. U moet hiervoor echter wel eerst een afspraak maken. Dit kan via de mail, of door te bellen met 079 – 8890799.

Diverse workshop zijn op aanvraag mogelijk!

Kijk ook eens op onze andere site:

Contact

adres:
Personal Sports Club
Europaweg 226
2711 PW Zoetermeer-Woonhart
Tel: 079 - 8890799
Email: info@fightacademy.nl